Skip to content

Отзиви

Казвам се Юлия и съм от Велико Търново.
Мога да кажа само, че при целия хаос в България, съм щастлива, че има Български Рейки център, където намирам много истина, чистота, помощ и искрено намерение да се разпространяват системите Рейки и Омни, които са прекрасни и хората, които имат настройки в тях, наистина са щастливци. Работата с енергия е всичко и е по-скъпа от всички книги във всички книжарници. Благодаря на Катя и й желая много здраве, любов, успехи и нека БРЦ се развива само напред. Целувки :)))

С обич и благодарност
Юлия

––––––––––––––––

Благодаря от сърце на целия екип в БРЦ за това, че ми показаха какво е да обичаш безусловно хората и целия живот!

На Катя – за смелостта и силата да създаде такъв прекрасен център

На Нели – за нежността и хармонията, както и че е най-вдъховняващият Рейки-учител, съществувал някога

На Рали – че ме въведе в един непознаваем свят, в който всичко има своето божествено обяснение

На Наско – за чистотата на духа и мисълта му

Дължа ви огромната промяна, която стана с мен през последните 2 години!

Деси

––––––––––––––––––––––––––––––––
Прекрасни хора.
Прекрасен колектив.
Който не е влизал в Рейки центъра с любов само той остава със затворени очи…
Васил
––––––––––––––––––––––––––––––––

Здравейте,

Човек, който поне веднъж е успял да надникне в света на собствената си душа, той никога не ще забрави това и може да живее по законите на обществото, може послушно да следва  реда и правилата, но въпреки това ще живее с вътрешното, сърдечно желание отново да преживее  този удивителен миг на приобщаване към висшето блаженство. Дълго ще ни измъчва това желание – докато вътрешният стремеж не стане толкова силен, че да решим да престъпим всички правила и ред, и изведнъж, в един прекрасен момент, ние съвсем ясно осъзнаваме, че именно така трябва да бъде.

Когато вземем това решение и го вземем сами, без чуждо подсказване и воля, всичко около нас решително се променя и всичките тези промени преследват една единствена цел – да ни водят по-нататък по Пътя на Посвещението. Това е удивително време, време, когато срещаме нужните хора, когато в ръцете ни попадат нужните книги, когато получаваме именно онова образование, което ни е толкова необходимо или получаваме достъп до нужните ни хора, в нужните кръгове, в нужното общество и т.н. в този дух. Целият ни живот се променя радикално и се променя само защото ние сме се променили. Всичко около нас е Светлина и щастие, тъй като най-накрая сме се озовали на дългоочаквания и желан Път, който ни води право към върха на планината. Научих обаче…, че всеки иска да живее на върха на планината, но щастието и израстването се случват, когато я изкачваш.

Животът не ти дава хората, които искаш. Той ти дава хората, от които имаш нужда за да те направят човека, който е предопределено да станеш. Тази помощ, която ми оказвате Вие, когато най-накрая съм се озовал  на дългоочаквания и желан Път, който ме води  към върха на планината е неоценима. Благодаря Ви…..Благодаря ви от все сърце за прекрасното време прекарано с вас по пътя ми към търсене на съвършенството! Пожелавам Ви цялота щастие и светлина по красивия и интересен път, който сте избрали,  да дарявате познание на тези, които имат нужда от това.

Моля, продължете да имате търпение с нас, когато ние  се учим и  приемаме вашите енергийни дарове с признателност и благодарност!

Емил Данов

––––––––––––––––––––––––––––––––

Ако вече сте посетили Български Рейки център, ще се радваме да споделите отзивите си и ни дадете обратна връзка.
Пишете ни във формата по-долу.

Вашият Email (задължително)

Вашето съобщение